Nikon Imaging | Danmark | Europa

01-08-2016

VI PRÆSENTERER DET IDEELLE KAMERA TIL FERIEBRUG: DET NYE VANDTÆTTE OG STØDSIKRE COOLPIX W100

København, den 1. august 2016: Nikons sortiment af kompaktkameraer i COOLPIX-serien er blevet udvidet med en model, der er som skabt til eventyr af enhver art, nemlig COOLPIX W100 med 13,2 megapixels. Man kan svømme eller dykke med kameraet helt ned til 10 meters dybde¹, og det er desuden stødsikkert fra op til 1,8 meters højde², frostsikkert ned til -10 oC³ og støvtæt⁴, så man kan have det med sig praktisk talt overalt.

Kameraet tager billeder af høj kvalitet, og man kan dele dem med andre med det samme takket være SnapBridge⁵, som automatisk overfører dem til en smart-enhed med henblik på nem lagring og deling på de sociale medier, når man er på farten. Med SnapBridge, som er baseret på teknologien Bluetooth®⁵ low energy (BLE), er man sikret en konstant, strømbesparende forbindelse mellem COOLPIX W100 og sin smartphone eller tablet, så man har helt frie udfoldelsesmuligheder med sine billeder. Med et enkelt tryk på en knap kan man optage videoer i fuld HD (1080p) med stereolyd, og elektronisk VR (vibrationsreduktion) giver garanti for flotte videoer i knivskarp kvalitet.

COOLPIX W100 er utroligt nemt at betjene i kraft af en brugervenlig grænseflade og knapper, der via et enkelt tryk giver adgang til bestemte funktioner. Der er desuden en særskilt menu til børn, hvilket understreger, at der er tale om et kamera, der er velegnet til hele familien. Man kan vælge Let autoindstilling, hvis man gerne vil have kameraet til selv at optimere samtlige indstillinger, så er man sikret fantastiske billeder hver gang. Den 6,7 cm (2,7") store TFT-LCD-skærm med 230.000 punkter gør det let at komponere billeder, selv under dårlige lysforhold og i direkte sollys.

Det har heller aldrig været lettere at tage perfekte portrætbilleder, uanset om det er over eller under vand. Smart-portrætsystemet aktiverer funktioner såsom Ansigtsprioriteret AF, der automatisk registrerer og fokuserer på motivets ansigt, og funktionen Motiver af ansigter under vand, hvor der automatisk tages billeder, når der registreres et ansigt i havet eller en swimmingpool.

Mattias Hjortzberg, Product Manager for COOLPIX hos Nikon Nordic, havde følgende kommentar til lanceringen af det nye vandtætte og stødsikre kamera: "W100 er et ideelt kamera til hele familien, både når man er hjemme eller på ferie. Det er vandtæt ned til 10 meter, stødsikkert fra op til 1,8 meters højde, og det er den perfekte ledsager på skipisterne ned til minus 10 grader. Når man har taget sine billeder, kan man få endnu mere glæde ud af dem ved at benytte de indbyggede filtre og morsomme animationer. Hvis man gerne vil dele sine billeder og videoer, sender kameraet dem automatisk til ens smartphone eller tablet via Nikons innovative software SnapBridge. Det foregår trådløst via Bluetooth Smart Ready. Man behøver blot at have sin smartphone i nærheden, hvis man har Nikons SnapBridge-app i telefonen. Kameraet skaber en konstant forbindelse til telefonen gennem Bluetooth Smart Ready, og billederne overføres løbende, mens man fotograferer dem. Det har aldrig været lettere at dele livsglæde og dejlige billeder."

 

Tekniske specifikationer:

3x optisk zoom (30-90mm i 135mm-formatet) and 6x Dynamic Fine Zoom
Elektronisk VR
13,2 megapixels
1.080p video med stereolyd
6,7 cm (2,7") LCD-skærm
177gram

¹ Svarende til JIS/IEC-beskyttelsesklasse 8 (IPX8) (kapacitet til optagelse under vand ned til en dybde på 10 m i 60 minutter).
² (Kameraet har bestået Nikons egen faldtest, som er i overensstemmelse med MIL-STD 810F-metode 516.5 – stød).
³ Ned til ca. -10 °C.
⁴ Svarende til JIS/IEC-beskyttelsesklasse 6 (IP6X).
⁵ Bluetooth® er et registreret varemærke tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og det anvendes af Nikon Corporation på licens.

Pris og levering

COOLPIX W100 forventes i butikkerne i september 2016 til en vejledende udsalgspris på 1.395 kr. inkl. moms.

Pressebilleder kan hentes på: http://press.nikon.dk/

For yderligere information, kontakt

Mattias Hjortzberg, produktchef for COOLPIX hos Nikon Nordic.
Telefon: +46 70-357 34 33 eller mail mattias.hjortzberg@nikon.com

Yderligere oplysninger om Nikons prisvindende produkter fås her: www.nikon.dk