Nikon Imaging | Danmark | Europa

26-04-2016

SNAPBRIDGE-APPEN FÅS NU SOM ANDROID™-VERSION

København, den 26. april 2016: Nikon har lanceret Android™-versionen af SnapBridge-appen, som giver mulighed for at oprette en konstant forbindelse mellem et kompatibelt Nikon-digitalkamera og en smart-enhed*¹ ved hjælp af Bluetooth® lavenergi-teknologi.

SnapBridge er en app, der giver brugerne adgang til en række praktiske tjenester ved at udnytte Bluetooth® lavenergi-teknologi til at oprette en konstant forbindelse mellem et Nikon-digitalkamera og en smart-enhed, mens den bruger meget lidt strøm.

SnapBridge fås i iOS- og Android™-versioner og kan downloades gratis i App Store® og på Google Play™. iOS-versionen af appen forventes at være tilgængelig i App Store® i løbet af sommeren.

SnapBridge bliver standardfunktion på stort set alle nye Nikon-kameraer fra 2016 - begyndende med Nikon D500, som fås i butikkerne fra i dag.


*¹ Smartphones og tablets med iOS eller Android™.
Bluetooth®-navnet og -logoerne er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc. Enhver brug af disse mærker af Nikon Corporation sker under licens.
App Store® er et varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande.
Produkter, mærkenavne og tjenestenavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive virksomheder.

For yderligere information, kontakt

Mattias Hjortsberg, Product Manager, på Nikon, phone: +46 70-357 34 33 or email: mattias.hjortzberg@nikon.com