2/4/2015

Nikon 1 J4, Nikon 1 S2 og COOLPIX S6900 vinder "red dot award: product design 2015"

Amsterdam, Holland, 2. april 2015 – Nikon kan med glæde offentliggøre, at tre af virksomhedens produkter har vundet den prestigefyldte "red dot award: product design 2015", som sponseres af Tysklands Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Nikon 1 J4 og Nikon 1 S2, som er avancerede kameraer med udskiftelige objektiver, og COOLPIX S6900, som er et kompakt digitalkamera, har alle vundet hæder for deres kvalitet og design.

"Red dot award: product design" er blevet en af verdens største og mest prestigefyldte designpriser. I år indsendte designere og virksomheder fra 56 lande 4.928 produkter. Prisen blev givet til produkter, som er kommet på markedet inden for de seneste to år, og som udviser overlegenhed inden for ni designområder, herunder innovation, funktionalitet, ergonomi, økologi og holdbarhed.

Vinderne udstilles fra den 30. juni 2015 til den 26. juli 2015 på en særlig udstilling på Red Dot Design Museum i verdenskulturarvområdet Zeche Zollverein i Essen i Tyskland.

Nikon 1 J4

Nikon 1 J4 giver overlegen sporing af motiver i bevægelse med verdens hurtigste* kontinuerlige optagelse i høj hastighed på ca. 20 bps. med AFDette kamera med udskifteligt objektiv har en række forskellige funktioner til stillbilleder og filmoptagelse samt redigering – alt sammen samlet i et kompakt, elegant og let kamerahus. En TFT LCD-berøringsskærm gør betjeningen intuitiv, og det indbyggede Wi-Fi® sikrer nem overførsel og deling af billeder i høj kvalitet.

* Blandt digitalkameraer med udskiftelige objektiver, som er på markedet den 2. april 2015. Udsagn baseret på Nikons research.

Nikon 1 S2

Nikon 1 S2 gør det muligt for dem, der er nye i kategorien med udskifteligt objektiv, at tage smukke billeder med enkel betjening. Kompaktkamerasystemets minimalistiske design fås i fire forskellige farver, bl.a. rød og gul, samt med matchende objektiver.

COOLPIX S6900

COOLPIX S6900 er et kompakt digitalkamera, som er udstyret med et objektiv med 12x optisk zoom samt en række funktioner, der giver brugeren mulighed for at tage selvportrætter. Blandt disse er en LCD-vippeskærm, som gør det muligt at tage billeder fra lave eller høje positioner, en indbygget kamerafod og en front-udløserknap. Det byder også på overlegen betjeningsvenlighed og er udstyret med spændende funktioner såsom gestuskontrol, hvilket giver mulighed for fjernbetjening med håndfladen, og indbygget Wi-Fi® samt NFC-egenskaber gør deling enkelt.

For yderligere oplysninger om Red Dot Design Awards henvises til http://en.red-dot.org/