Nikon Imaging | Danmark | Europa

11-07-2017

Det nye telezoomobjektiv AF-P NIKKOR 70–300mm ED VR – hurtigere, skarpere og bedre

København, Danmark, den 11. juli 2017: Med det nye AF-P NIKKOR 70–300mm f/4.5-5.6E ED VR har Nikon givet alle, der holder af at tage natur- og rejsebilleder eller billeder ved sportsbegivenheder, mulighed for tage endnu bedre håndholdte telefotooptagelser. Den hurtigere AF-funktion samt VR-indstillingen SPORT gør det muligt at zoome helt ind på begivenhederne uden at gå på kompromis med skarpheden, og takket være den lettere, vejrbestandige konstruktion kan objektivet medbringes overalt.

Med den nyeste udgave af dette FX-telezoomobjektiv kan man tage fremragende stillbilleder og videoer af alt lige fra fugle i flugt til den jublende vinders ansigtsudtryk. AF-P-NIKKOR-objektivet er udstyret med Nikons stepmotor, som gør det i stand til at fokusere ekstra hurtigt og støjsvagt på motivet. Systemet til vibrationsreduktion (VR) er blevet hurtigere, mere støjsvagt og mere effektivt, og objektivet byder også på VR-indstillingen SPORT, som kendes fra Nikons objektiver til professionel brug. VR-indstillingen SPORT er meget populær blandt fotografer, der tager actionmættede billeder, og den gør det muligt at følge motiver i hurtig bevægelse, selv når de bevæger sig uforudsigeligt. Blandt de øvrige funktioner, der kendes fra Nikons objektiver til professionel brug, kan nævnes elektromagnetisk blændefunktion, som sikrer præcise eksponeringer ved høje billedhastigheder, og knapperne A/M og M/A til fokusindstilling, som gør det muligt at skifte mellem manuel fokus og autofokus blot ved at dreje fokusringen. Med M/A-indstilling, som er den foretrukne indstilling blandt sportsfotografer, kan der skiftes praktisk talt uden forsinkelse. A/M-fokusindstillingen er mindre følsom og forebygger dermed utilsigtet skift til manuel indstilling.

"Det nye AF-P-objektiv på 70-300 mm giver et væld af muligheder, når det gælder håndholdt telefotooptagelse," siger Dirk Jasper, Manager of Product Marketing hos Nikon Europe. "Nikon har en lang tradition for at få teknologiske løsninger, der er udviklet til objektiver til professionel brug, integreret i produkter til en mere overkommelig pris, hvilket dette nye zoomobjektiv er det seneste bevis på. Funktioner såsom VR-indstillingen SPORT og knappen M/A til lynhurtigt skift til manuel fokus gør en enorm forskel, når man skal tage billeder under vanskelige forhold."

En klar opgradering – AF-P NIKKOR 70–300mm f/4.5-5.6E ED VR's nye funktioner

Større fleksibilitet: Dette telezoomobjektiv på 70-300 mm (105-450 mm, når det anvendes på et Nikon-spejlreflekskamera i DX-format) udmærker sig nu ved en tætteste fokusafstand på 1,2 m i hele zoomområdet og et maksimalt gengivelsesforhold på 0,25x.
AF-P-stepmotor: Stepmotoren sikrer meget hurtig og støjsvag autofokus og gør det muligt at optage video praktisk talt uden støj fra drevet.
Avanceret vibrationsreduktion (VR): Gør det muligt at optage med lukkertider, der er op til 4,5 trin længere end normalt. ¹
VR-indstilling SPORT: Giver et mere stabilt søgerbillede, hvilket er en fordel ved optagelse af motiver i meget hurtig bevægelse eller ved panorering.
Vejrbestandig konstruktion: Alle objektivhusets bevægelige dele er forseglede og dermed effektivt beskyttet mod støv og vand.
Elektromagnetisk blænde med ni blændeblade: Den elektromagnetiske blænde sikrer ensartet, automatisk eksponeringskontrol, selv ved optagelse af billedserier med høj hastighed, og de afrundede blændeblade gør det muligt at opnå en meget naturtro bokeh.
Uovertruffen kontrol: Objektivet er udstyret med knapperne A/M og M/A til fokusindstilling, og både fokusringen og zoomringen har en riflet overflade, som giver et godt og sikkert greb.

Det nye telezoomobjektiv AF-P NIKKOR 70–300mm f/4.5-5.6E ED VR har en vejledende udsalgspris på 6.895 kr., og det forventes i butikkerne i slutningen af juli.


¹ Baseret på CIPA-standarderne.