15-10-2019

SPAR PENGE – Nikon lancerer spar her og nu-vinterkampagne

Efter succesen med sin første spar her og nu-sommerkampagne lancerer Nikon UK nu sin vintersparekampagne, hvor man atter giver kunderne mulighed for at spare penge her og nu ved køb af udvalgte Nikon-kameraer og NIKKOR-objektiver.

Kampagnen, der løber fra 15. oktober 2019 til 15. januar 2020, blev i sin første udgave i sommer lanceret for at gøre det lettere for kunderne at opnå en kampagnerabat. Denne nye form for kampagne gør det muligt for kunden at indløse sin kampagnerabat ved selve købet, hvor man tidligere skulle indsende bevis for købet for at få udbetalt sin rabat efterfølgende på de indkøbte Nikon-produkter.

Jake Cundy, Head of Business Planning hos Nikon UK, siger: "Efter at vores spar her og nu-sommerkampagne blev så populær, er vi glade over at kunne lancere en tilsvarende vinterkampagne, hvor man kan opnå omfattende besparelser ved køb af en bred vifte af Nikon-produkter, herunder også de prisbelønnede spejlløse kameraer i Z-serien, vores begynderkamera D3500 i serien af digitale spejlreflekskameraer samt kameraer i COOLPIX-serien."

Og han fortsætter: "Hermed får fotoentusiaster nu adgang til en række eksklusive tilbud, så pengene rækker længere, her hvor vi går ind i en periode, hvor der købes mange gaver."

Den omfattende liste over kameraer og objektiver med spar her og nu-rabatter, som fratrækkes på stedet ved købet, ser således ud:

Yderligere informationer om spar her og nu-kampagnen, og hvordan man kan drage fordel af disse tilbud, kan ses på: https://campaign.nikon.dk

Betingelser og vilkår er gældende. Tilbuddene gælder hos deltagende forhandlere, så længe lager haves, i perioden 15. oktober 2019 til 15. januar 2020.