15-05-2019

Nikon lancerer spar her og nu-sommerkampagne

København, 15. maj 2019: Nikon lancerer i dag sin nye sommerkampagne med tilbud til kunderne om at spare penge her og nu, når de køber udvalgte Nikon-kameraer og NIKKOR-objektiver.

Kampagnen, der løber fra 15. maj til 15. august 2019, gør det muligt for kunden at indløse sin kampagnerabat ved selve købet, hvor man tidligere skulle indsende bevis for købet for at få udbetalt sin rabat efterfølgende.

Jake Cundy, Head of Business Planning hos Nikon UK, siger: "Vores spar her og nu-kampagne er det ideelle tilbud til entusiastiske fotografer, for nu kan de opnå store besparelser direkte ved købet uden noget som helst administrativt bøvl for at få pengene. På den måde kommer fotoglæden i forgrunden."

Og Jake Cundy tilføjer: "Nikon giver store rabatter på et bredt udvalg af kameraer og objektiver, lige fra de nye prisbelønnede topkameraer i den spejlløse Z-serie til familiens begynderkameraer som det digitale spejlreflekskamera D3500, så det er det perfekte tidspunkt, hvis man påtænker at anskaffe sig fremragende objektiver og højtydende kameraer inden sommerferien."

Den omfattende liste over kameraer og objektiver med spar her og nu-rabatter, som fratrækkes på stedet ved købet, ser således ud:

Yderligere informationer om spar her og nu-kampagnen, og hvordan man kan drage fordel af disse tilbud, kan ses på: https://campaign.nikon.dk

Betingelser og vilkår er gældende. Tilbuddene gælder hos deltagende forhandlere, så længe lager haves, i perioden 15. maj til 15. august 2019.