Nikon Imaging | Danmark | Europa

12. april 2011

Nikon får ny Sport Optics ambassadør

Claus Ballisager er netop udnævnt til Nikon ambassadør inden for Sport Optics produkterne.

Vores nye ambassadør er især fascineret af vildmarken og har blandt andet boet 4 år under åben himmel. Claus er vokset op sydøst for Aalborg, hvor han startede med at gå på jagt på de lerede jorde omkring Klarup, og ved Lindenborg Å hvor han lærte fluefiskeriets ædle kunst.

Igennem hele livet har Claus haft et nært forhold til naturen, både som jæger, lystfisker, trekker og skiløber.

Erfaringsmæssigt har han vandret i Sarek Nationalpark, i området omkring Chamonix, diverse ture i Tanzania og ikke mindst har han været på længerevarende ture til Alaska, New Zealand og Yukon i Canada.
Især Alaska, hvor han har været 12 gange, har en meget stor interesse. Stedet er råt og ubarmhjertigt og giver store oplevelser gennem den flotte natur, laksene i floderne, de mange bjørne, ørne og kæmpe elge. Han elsker den stat. Af sine mange ture har han siden 2005 udgivet tre bøger og én dvd omhandlende vildmarksture, jagt, fiskeri, bjørne mm.  

I de kommende år vil Claus fokusere på at formidle vildmarkens fascination, skrive flere bøger, holde foredrag, medvirke til events og oplyse om vildmarkens smukke dyr. Ikke mindst vil han arrangere vildmarksture til Alaska - ture han selv betragter som helt unikke og uden sammenligning de mest spændende vildmarksture der udbydes af nogen dansker.

Claus bor til dagligt på Amager. Han er gift med Tracy Kowero, de har to børn, David og Hannah. Tracy kommer fra Tanzania og har boet i Danmark i fire år.

Til august forsøger han igen at krydse Kodiak Island. Øen er på størrelse med Fyn og ligger lige syd for Alaska. På denne ø findes der verdens tætteste bestand af brunbjørne og de største af dem kan veje op til 6-700 kilo. På denne tur vil han naturligvis medbringe et sublimt arsenal af Nikons produkter.

Læs mere om Claus på:
www.ballisager-hunting.com