Nikon Imaging | Danmark | Europa

20.12.2010

Den ultimative actionfoto workshop i de østrigske alper.

Den ultimative actionfoto workshop i de østrigske alper

Lær at tage action billeder i alperne af den internationalt anerkendte og prisvindende fotograf og Nikon ambassadør Morten Rygaard.

Det er med stor fornøjelse, at Nikon og TEAM BENNS Skirejser kan præsentere denne enestående foto-workshop med den internationalt anerkendte og prisvindende fotograf og Nikon ambassadør Morten Rygaard. Det bliver et enestående og utraditionelt foto-eventyr med action-fotografering af ski og snowboardere, enestående sneklædte bjergmotiver og et væld af motiver fra det idylliske område St. Johann/Wagrain.

Morten Rygaard har gennem mange år tilbragt vintrene med at fotografere og bevæge sig rundt i alperne. I 2009 vandt han en Special Mention Award ved verdens mest fremtrædende bjergfotokonkurrence – Banff Mountain Film Festival – for et af sine billeder taget i alperne, og i vinteren 2010 blev han kåret af "Professional Photographer" som "Photographer of the Year" i den prestigefyldte editorial kategori.
Han har desuden stor erfaring med formidling af sin store viden om foto – både som foredragsholder til internet og i magasiner og er desuden en ofte benyttet dommer i fotokonkurrencer.
Workshoppen vil foregå som en vekselvirkning mellem teori og praksis. Morten Rygaard vil holde flere oplæg om blandt andet indstilling af kameraet og valg af objektiv, actionbilleder og de krav de stiller til kamera og fotograf, fotoudstyr under de ekstreme forhold i bjergene samt komposition og valg af motiv. Alt sammen med fokus rettet mod de særlige forhold der gør sig gældende ved fotooptagelser i bjergene. De teoretiske oplæg vil blive fulgt op af øvelser i praksis og løbende evaluering af resultatet. Blandt andet vil man få lejlighed til at lære at tage actionbilleder af nogle af områdets stedlige skiløbere og snowboardere, som vi har engageret til at vise os tricks i høj fart, så man kan få testet både kameraets og egen kunnen.

Læs mere om turen her