Nikon Imaging | Danmark | Europa

14.09.2012

PHOTOKINA 2012

Nikon vil endnu engang være at finde i den fornemste stand på Photokina, og bringe temaet ‘I AM Life’ til verdens førende billedshow. Virksomhedens spektakulære stand i Hal 2.2 på Kølnmessen vil give besøgende deres første mulighed for at røre og prøve Nikons nyligt lancerede produkter.

Sammen med virksomhedens fulde produktudvalg vil man kunne finde det nyligt lancerede:
· Nikon D600 – Nikons økonomisk overkommelige og lette digitale spejlreflekskamera i FX-format.
· COOLPIX S800c – det ‘sociale kamera’ har et Android™ styresystem og kan forbindes til internettet via Wi-Fi. Det har alle de fotograferingsfunktioner, man har brug for til at sikre, at man aldrig mere behøver at vælge mellem omgående upload eller at få en billedkvalitet, der er værd at dele.
· Nikon 1-familien (med nyt Nikon 1 J2 og objektiver) – Dets fantastiske hastighed og aldrig tidligere sete fotograferingsfunktioner hjalp Nikons første kompaktkamera med udskifteligt objektiv med at blive den bedst sælgende model i dets kategori i hele Europa . Det nye Nikon 1 J2 og udvalget af slanke objektiver introducerer endnu flere kreative muligheder og smart tilbehør, som hjælper en med at forblive et klik foran.

Nikons flagskibkameraer vil også blive vist frem:
· Nikon D4 – dette professionelle FX-format-kamera, der er skabt til at bryde grænser og indfange hver eneste optagemulighed, bringer nye niveauer for billedkvalitet, hastighed og præcision til både stillfotografering og video.
· Nikon D800 – det banebrydende professionelle digitale spejlreflekskamera i FX-format med 36,3 megapixel er skabt til at levere aldrig tidligere sete niveauer for dybde og detaljer.

Midt i Nikons stand vil der være et gigantisk multimedie-"hjerte", som standens besøgende kan interagere med dagen igennem, mens en kæmpe I AM Nikon-videoskærm og præsentationsområde vil danne baggrund. Nikon Europe har samlet nogle af verdens bedste fotografer og filmskabere, for at de kan præsentere deres arbejde, uddanne, underholde og inspirere gæsterne. Deres præsentationer vil finde sted dagen igennem og omhandle et bredt udvalg af emner på både engelsk og tysk. En fuldstændig tidsplan for deres præsentationer kan findes på Nikons Facebook fanside: www.facebook.com/NikonPhotokina.

På showets første dag, 18. september, vil Nikon introducere en meget speciel hovedtaler, Jason Levine, ansat som ledende verdensomspændende underviser, Videoværktøjer hos Adobe Systems. Han vil give standens besøgende sin mening om videomulighederne med markedets digitale spejlreflekskameraer.

Andre oplægsholdere som taler på Nikons stand omfatter:
· Ekspertnaturfotograf Florian Schulz vil forklare, hvordan Nikons D600 kan anvendes til at skabe enestående naturbilleder.
· Filmskaberne Sandro Miller og Anthony Arendt kigger bag scenerne på deres Nikon D800 ‘Joy Ride’-video, der er en optagelse af en seks minutter lang hæsblæsende køretur gennem Chicagos gader.
· Danie van Jaarsveld vil vise, hvordan det utroligt hurtige Nikon 1 anvendes til fotografering af motorsport, hvor hastighed er afgørende.
· Corey Rich, en af de mest anerkendte visuelle rejse- og udendørslivsstil historiefortællere, vil fortælle om tilblivelsen af hans video ‘WHY’, der udelukkende blev optaget med Nikon D4.
· Den kendte oplevelsesfotograf Rainer Eder vil vise, hvordan han brugte Nikon D4 til at indfange hårrejsende billeder.
· Ursula Meissner vil fortælle om sine erfaringer med at bruge Nikon D800 til at skabe smukke reportagefotografier.
· Prisvindende kæledyrsfotograf Carli Davidson forklarer for nybegyndere og professionelle, hvordan man tager interessante billeder af sine pelsklædte venner med begynderkameraet D3200 og det professionelle flagskibkamera Nikon D4.

Photokina er åben for offentligheden mellem kl. 10.00 og kl. 18.00, fra 18. til og med 23. september. Yderligere oplysninger og programmet med alle talerne kan findes på Nikons Facebook fanside www.facebook.com/iamnikon. Følg handlingen på Twitter @nikonphotokina eller besøg I AM Nikon-bloggen www.blog.IAMNikon.com for videoer og interview med oplægsholderne.