Nikon Imaging | Danmark | Europa

09.08.2012

Nikon lancerer Nikon1 J2 og undervandshuset WP-N1

København, 9 august 2012: Enestående hastighed og helt nye, smarte fotofunktioner hjalp Nikons første kompakte systemkamera med at blive den bedst sælgende model i sin kategori i hele Europa . Nu introduceres den nye, smarte Nikon 1 J2 med endnu flere kreative muligheder og tilbehør for at forblive et klik foran.

Dette brugervenlige J2 tænker hurtigt og reagerer endnu hurtigere. I det ekstremt lille kamerahus findes alt man behøver for at tage imponerende billeder og video. Nikon 1 J2 forbliver tro mod Nikon 1-konceptet med et lille systemkamera, der er nemt at holde og betjene. Det lanceres sammen med det nye objektiv 1 NIKKOR 11-27.5mm f /3.5-5.6, et superkompakt 2,5x zoomobjektiv med et omfang der dækker de fleste dagligdagssituationer, men som stadig er nemt at putte i lommen. Takket være den nye generation af tilbehør, undervandshuset WP-N1, kan kameraet dokumentere nye jagtmarker under vandet.

- Med lanceringen af Nikon 1 har vi opnået nye muligheder, funktioner og anvendelse, og det har vist sig at være en succes, som vi er virkelig stolte af. Vores seneste tiltag Nikon 1 J2 har fået en del nye funktioner, eksempelvis kreative retoucheringsindstillinger og er blevet endnu nemmere at håndtere. Det kommer helt sikkert til at blive populært hos dem, der opgraderer fra et kompaktkamera, samt hos DSLR-brugere der er på udkig efter et kompakt kamera med mere kreativt potentiale, siger Thomas Lorenzen, produktspecialist hos Nikon Danmark.

Læs mere »