Nikon Imaging | Danmark | Europa

19.04.2012

Nyt Nikon D3200 – et kamera med høj billedkvalitet og enkel teknik

I dag lancerer Nikon D3200, et nyt kamera som gør det muligt at tage smukke billeder i høj kvalitet. D3200 henvender sig til brugere, der aldrig før har anvendt et spejlreflekskamera. Guide-indstillingen hjælper førstegangsbrugeren godt i gang, og med den høje opløsning på 24,2 megapixel tager kameraet meget detaljerige billeder med en fantastisk skarphed. Desuden kan man optage video i fuld HD og redigere sine videoer direkte i selve kameraet. Som noget helt nyt kan man med Nikon D3200 og Nikons nye mobiladapter trådløst overføre billeder og videoer fra kameraet til en smartphone eller tablet.

Blandt andre nye funktioner i D3200 er kontinuerlig autofokus (AF) under optagelse af D-video samt aktiv Følg motiv AF, som fastholder fokus på motivet under videooptagelse af bevægelige motiver. Man kan anvende mange af Nikons NIKKOR-objektiver til at tage billeder med klare farver, høj kontrast og skarpe detaljer eller til at eksperimentere med forskellige videoeffekter. Desuden kan man som ekstraudstyr få GPS-enhed GP-1, som gør det muligt for kameraet så at sige at huske, hvor hvert billede er optaget. Nikon D3200 er også udstyret med en praktisk opspringende flash.

AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G er et nyt vidvinkelobjektiv i FX-format med stor maksimal blændeåbning og fast brændvidde. Det har et nyt optisk design, som passer perfekt til de nyeste spejlreflekskameraer med høj opløsning. Den store blændeåbning giver skarpe billeder under dårlige lysforhold og en fantastisk, silkeblød bokeh. Brændvidden på 28 mm er ideel, når man arbejder under trange pladsforhold, fotograferer fantastiske udsigter eller bylandskaber og gadescener.