Nikon Imaging | Danmark | Europa

15.09.2010

Nikon på messe i Køln – at the heart of the "World of Imaging"

Nikon præsenterer de nyeste tendenser og nyligt lancerede produkter på Photokina "World of Imaging" 2010 på Køln Messe i Tyskland fra den 21. til den 26. september.

Udover at lade de besøgende prøve de nyeste produkter i praksis har Nikon skabt sin mest spændende stand og udstillingsoplevelse nogensinde, herunder et inspirerende udvalg af videoer og workshopper samt foredrag af nogle af verdens bedste fotografer. Fra det øjeblik de besøgende ankommer til Køln-messens indgang og ser et billede af dem selv på en kæmpeskærm, ved de, at i 2010 er Nikon Photokina.

På messen i år afslører Nikon også den højprofilerede berømthed, der er med i den nyeste I AM NIKON-reklamekampagne.

Nikons største og mest spændende område nogensinde på Photokina finder man i Hall 2.2 på Køln-messen. Her vil der blive afholdt en række foredrag med verdens mest fremsynede personer inden for fotografering, herunder den prisbelønnede professionelle fotograf Chase Jarvis, der vil holde et inspirerende foredrag den første dag.

Nikons team af produkteksperter og tekniske eksperter vil være til stede alle dage for at diskutere og demonstrere Nikons udvalg af fotoprodukter – lige fra flotte, kompakte COOLPIX-kameraer til topkits til professionelle.

Hvis man ikke har mulighed for at besøge messen, kan man følge Nikons reportager direkte fra begivenhedernes centrum via Nikon-bloggen (blog.nikon.com) og webstedet (www.iamphotokina.com). Her vil man kunne se alle nyhederne fra messen med interessante blogindlæg, flot videoindhold fra Nikons videovæg, filminterview med førende fotografer og endda et dagligt Nikon-nyhedsprogram.

Photokina finder sted på Køln-messen i Køln, Tyskland, og er åben for besøgende dagligt fra 10.00 til 18.00.