Nikon Imaging | Danmark | Europa

16.08.2010

NIKONS D3S VINDER ATTER EN PRIS

Nikons D3S har vundet en EISA-pris i kategorien Bedste europæiske professionelle kamera.

For andet år i træk har et af Nikons førende digitale spejlreflekskamera i FX-format vundet en EISA-pris (European Imaging and Sound Association).

"Vi er meget glade for, at et kamera i D3-serien igen har vundet prisen i kategorien Bedste europæiske professionelle kamera ved den prestigefyldte EISA-prisuddeling. På grundlag af feedback fra vores kunder har vi bygget videre på succesen med D3X, som vandt prisen sidste år, ved at give D3S et antal nye funktioner, herunder D-video i HD-kvalitet og en nydesignet CMOS-billedsensor i FX-format.” siger Tomas Lorenzen, Advanced Produkt Specialist, Nikon Danmark.

Nikon fik også en topplacering i kategorien Bedste europæiske professionelle objektiv, som blev vundet af superteleobjektivet AF-S NIKKOR 300mm F2.8G ED VR II.

“AF-S NIKKOR 300mm F2.8G ED VR II er opfølgeren til det banebrydende AF-S VR NIKKOR 300mm f/2.8G IF-ED. Objektivet er udstyret med den nye generation af vibrationsreduktionsteknologi (VR II) og en ny A/M-fokusindstilling, og er dermed en videreudvikling af det NIKKOR-objektiv, som vi er utrolig stolte af. Det understreger således Nikons målsætning om at designe produkter, der giver fotografer en teknisk fordel.” udtaler Thomas Lorenzen.

Nikons succes ved EISA-prisuddelingen følger i hælene på den nylige succes D3S oplevede ved TIPA-prisuddelingen (Technial Image Press Association) tidligere på året. Her vandt kameraet i kategorien Bedste professionelle digitale spejlreflekskamera, hvilket yderligere demonstrerer Nikons dominerende position inden for avanceret fotografering.

Thomas Lorenzen, Advanced Product Specialist, Nikon Danmark
Tlf. 60 29 95 10
Email: lorenzen@nikon.dk


Svend Erik Nørklit, Country Manager, Nikon Danmark
Tlf. 60 29 95 12
Email: norklit@nikon.dk