Nikon Imaging | Danmark | Europa

4. august 2011

Nikon sponserer Elephant Parade

ELEPHANT PARADE COPENHAGEN
1. juni - 25. august 2011
I sommeren 2011 er København vært for en af de største udendørs kunstudstillinger afholdt i Danmark. Udstillingen består af 102 unikke kunstværker, som kan opleves i parker og på gader og stræder i København og på Frederiksberg. Det er farverig, humoristisk og positiv kvalitetskunst, udført af danske og internationale kunstnere og designere.

Omdrejningspunktet er 102 babyelefanter, støbt i glasfiber, som vil pynte bybilledet og skabe en smuk atmosfære for hovedstaden, dens indbyggere samt til de mange turister, der hvert år kommer på besøg. Når udstillingen er slut, samles alle elefanterne til en fælles udstilling d. 1. september - 7. september. Herefter vil alle elefanterne blive bortauktioneret af Bruun Rasmussen Kunstauktioner ved et stort gallaevent fredag den 9. september på Scandic Copenhagen Hotel. Penge fra auktionen går til den asiatiske elefants overlevelse.

Nikon sponserer Elephant Parade og har derfor vores helt egen elefant, som er malet af Andrejs Ritins. Elefanten er placeret på Nytorv i København.I samarbejde med Elephant Parade afholder vi en sjov fotokonkurrence med flotte præmier. Læs mere om konkurrencen her samt på vores Facebookside: www.facebook.com/IAMNikonDenmark


BESØG NET-AUKTIONENNet-auktionen over alle elefanterne er i fuld gang. Der er allerede placerede mange bud på flere elefanter. Kunne du tænke dig en eller flere af de flotte elefanter, hvor du samtidig støtter bevarelsen af den asiatiske elefant, gå ind og byd online hos vores auktionspartner Bruun-Rasmussen Kunstauktioner:
http://www.bruun-rasmussen.dk