Visionære kunstnere udforsker nyt terræn med Z-serien

Med det revolutionerende spejlløse Z-system kan fotografer på alle niveauer fortælle historier på helt nye måder. Vi præsenterer #Zcreators.

Styrk din kreativitet

Med det revolutionerende spejlløse system i Z-serien er alt muligt. Slip dit potentiale løs, og lad os hjælpe med at styrke din kreativitet, fortælle dine historier og vække din passion til live på nye måder. Start din kreative rejse, mens vi forbereder os på at indlede et nyt kapitel med lanceringen af den næste generation af Z 6II og Z 7II.

#Zcreators er godkendt af Nikon til at demonstrere Nikons billedbehandlingsprodukters funktioner og anvendelsesmuligheder for offentligheden, men den udtryksfulde del af deres arbejde er udelukkende deres egen. #Zcreators er selvstændige erhvervsdrivende og visuelle kunstnere og ikke ansat hos Nikon. #Zcreators er ansvarlige for indholdet af deres fotografier, websteder, udstillinger og billeder samt måden, hvorpå dette indhold og disse billeder erhverves. Alle budskaber, anskuelser eller synspunkter udtrykt i #Zcreators' fotografier og billeder samt på deres websteder og udstillinger repræsenterer ikke nødvendigvis Nikons eller Nikons medarbejderes meninger, anskuelser eller synspunkter.

OPFYLD DINE DRØMME

MERE LYS, STØRRE EFFEKT

#CREATEYOURLIGHT