Nikon Imaging | Danmark | Europa
©Ross Harvey

Inspirationskatalog fra Nikons europæiske bryllupsudvalg

Bryllupsfotografering tilpasser sin stil i tråd med den stadigt skiftende mode. I dette inspirationskatalog har Nikons europæiske bryllupsudvalg har afdækket en spændende samling af klassiske, nuværende og nye tendenser inden for bryllupsfotografering – alt sammen fotograferet med et Nikon-kamera og et NIKKOR-objektiv – og givet tips til, hvordan man genskaber nogle af de ikoniske optagelser.

Klassisk

©Nadia Meli

Af de tendenser, der er opstået i løbet af det sidste årti, er nogle blevet skatte, der vil udvikle sig, mens andre får os til at smile, når de indfanger tidens ånd og mode.

Nuværende

©Ross Harvey

Eftersom Nikons europæiske bryllupsudvalg deltager i en lang række bryllupper i løbet af året, oplever fotograferne de seneste trends på første hånd.

Spirende

©Chloé Lapeyssonnie

Med enestående kendskab til bryllupsindustrien har Nikons europæiske bryllupsudvalg identificeret tendenser, som gradvist spirer frem i hele Europa.

Konklusion

I takt med at tendenserne inden for bryllupsfotografering udvikler sig, påvirket af mode, livsstil og tekniske fremskridt, er Nikons europæiske bryllupsudvalg nået til enighed om mange elementer, men én ting er sikker – fremtiden for bryllupsfotografering er lys, kreativitet og teknik.

©Simona Smrcková og Kamil Saliba