Nikon Imaging | Danmark | Europa
©Ross Harvey

Inspirationskatalog fra Nikons europæiske bryllupsudvalg

Bryllupsfotografering tilpasser sin stil i tråd med den stadigt skiftende mode. I dette inspirationskatalog har Nikons europæiske bryllupsudvalg har afdækket en spændende samling af klassiske, nuværende og nye tendenser inden for bryllupsfotografering – alt sammen fotograferet med et Nikon-kamera og et NIKKOR-objektiv – og givet tips til, hvordan man genskaber nogle af de ikoniske optagelser.

Modestil

Med inspiration fra eksklusive modemagasiner og de stadigt mere moderelaterede kampagner fra brudekjoledesignere og skræddere er det sandsynligt, at brudepar vil introducere et stylet og skarpt look til deres fotografering. Ligesom bruden bærer en specialdesignet kjole, vil hun også gerne have en "specialdesignet" fotograferingsstil.

Fotograferet i Italien af Ross Harvey med D750 og AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G

“Med AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G var jeg i stand til at indfange dette sjove, ubesværede og elegante billede, som sagtens kunne passe til et modemagasin. Jeg valgte dette objektiv specifikt på grund af dets lave blændeåbning (taget på f/2 i denne optagelse), som gav mig mulighed for at sløre baggrunden lidt, lige nok til at bevare konteksten og miljøet, mens jeg fokuserede helt på parret."

Ross Harvey, Storbritannien

Fotograferet i Grækenland af Chloé Lapeyssonnie med D750 og AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED

Enkelhed

Når tendenser udvikler sig, ser vi nogle gange, at en stil bliver fuldstændig overmættet, hvilket resulterer i en komplet "nulstilling". Det er på tide at komme tilbage til det grundlæggende med fokus på tidløse billeder, der koncentrerer sig om parret og udstråler enkelhed og renhed.

Fotograferet i Grækenland af Nadia Meli med D750 og AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G

"Jeg eksperimenterer med vinkler for at gøre enkle optagelser interessante. Her placerede jeg mig selv over mængden, brugte mit AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G -objektiv og komponerede billedet, så kun bruden kom med. Det endte med, at det, der kunne have været et overfyldt traditionelt fotografi, blev til dette smukke, enkle billede."

Nadia Meli, Italien

Kun professionel fotografering

Forestil dig scenen ... når parret vender sig om mod deres gæster efter at have afgivet deres løfter, bliver de ikke mødt af et hav af smilende ansigter, men af en mur af kameratelefoner. Gæsterne er så ivrige efter at knipse det særlige øjeblik, at de glemmer, at de også er en integreret del af det. Det er ikke overraskende, at par høfligt beder gæsterne om at slukke mobiltelefoner under ceremonien, så fotografen kan fange alle øjeblikkene mere naturligt.

Fotograferet i Frankrig af Chloé Lapeyssonnie med D750 og AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED