Nikon Imaging | Danmark | Europa

Nikons europæiske bryllupsudvalg med Nikon D850

En bryllupsceremoni er en af de vigtigste ting, et par vil opleve sammen, og billeder af dagen bliver nogle af deres mest værdsatte minder. Derfor skal man bruge en utrolig dygtig fotograf, der kan indfange disse enestående øjeblikke.

En samling af bryllupsbilleder kan fortælle en historie – fra udveksling af ringe til brudevalsen – og par ønsker i stigende grad at fortælle deres historier på en unik måde.

Deltag i Nikons europæiske bryllupsudvalg – et team af nogle af de bedste bryllupsfotografer og bloggere på tværs af Europa, håndplukkede af Nikon – for at se de nyeste bryllupstendenser og typer af fotografering fra kontinentet.

Til deres første opgave bad Nikon udvalget om på kreativ vis at indfange nogle af de bedste og mest unikke bryllupstraditioner fra deres hjemlande med et Nikon D850-kamera.

Alle fotografer i Nikons europæiske bryllupsudvalg brugte det nye D850 – et kamera med en hurtig, ultrahøjopløselig sensor i FX-format, der anvender 45,7 megapixels effektiv opløsning og sikrer knivskarpe billeder på 45,4 MP.