Nikon Imaging | Danmark | Europa

Se gennem kaosset

"Se gennem kaosset" i Tokyo med NIKKOR-universalzoomobjektiver

Kombinationen af det neonoplyste natteliv, den unikke balance mellem tradition og modernitet samt det betagende urbane landskab gør Tokyo til et eldorado for rejsefotografer.

Det er også verdens største by og samtidig Nikons fødeby, så Nikon udfordrede den polske rejsefotograf Lukasz Palka til at indfange essensen af byen – at "se gennem kaosset" og fokusere på de elementer, der gør Tokyo så speciel. 

Se, hvordan NIKKOR-universalzoomobjektiver gav Lukasz mulighed for at fastfryse scener i hektiske omgivelser og optage bemærkelsesværdige billeder med specifikke detaljer midt i det kaos, som præger Japans hovedstad.

Lukasz Palka har følgende kommentar til sin oplevelse: "Som rejsefotograf har jeg brug for robust og alsidigt udstyr, der sikrer, at jeg kan optage en række forskellige billeder med bare ét kamerahus og ét objektiv. I Tokyo finder man masser af potentielle billeder, og alle de fire objektiver, jeg brugte til denne optagelse, gav mig værktøjet til at se gennem kaosset i denne fantastiske by og isolere nogle af de vigtigste elementer, der gør den så speciel. De resulterende billeder afspejler min passion – at give folk et indblik i denne ikoniske metropol fra et andet perspektiv."

Lukasz optog med D5, D500 og D7500 og følgende NIKKOR-universalzoomobjektiver:

AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR: Dette ultrakompakte "rejseobjektiv" er til dem, der gerne vil rejse let uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Vibrationsreduktionssystemet sørger for, at objektivet giver klare billeder, selv når man fotograferer håndholdt i telefotoområdet.

AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR: Det er standard-zoomobjektivet for enhver FX-fotograf med et stramt budget og er alsidigt og højtydende, selv på kameraer med høj opløsning. Dette kompakte objektiv har en fast blændeåbning på f/4 og et alsidigt brændviddeområde på 24-120 mm, mens dets nanokrystalbelægning reducerer ghosting- og flareeffekter betydeligt.

AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR: Dette højtydende FX-zoomobjektiv kan nemt skifte fra vidvinkel- til telezoom. Det er perfekt, hvis du er på opdagelse i en ny by og kun har plads til ét objektiv i din udstyrstaske.

AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR: Dette objektiv dækker et meget bredt brændviddeområde, der er perfekt til landskabsbilleder. Det er også udstyret med Nikons vibrationsreduktionssystem, der gør det muligt at optage med lukkertider på op til fire trin længere, hvilket giver rolige billeder ved håndholdt optagelse.