Nikon Imaging | Danmark | Europa

Nikon D500

Jeg glæder mig til at bruge Nikon D500 meget mere fremover. Det er ideelt, når man skal tage billeder af dyr i naturen, fordi man takket være det lette kamerahus uden problemer kan have det med på lange ture, og den dæmpede lukkerlyd og muligheden for at optage 4K-video er også i særklasse.

Nikon D5

Nikon D5 er mit yndlingskamera. Det tager billeder med stor klarhed og udmærker sig ved en meget bred dækning.

Når man tager billeder af dyr i naturen, er det vigtigt, at man falder i ét med omgivelserne, og på det punkt er Nikon D5 perfekt på grund af den dæmpede lukkerlyd og den meget præcise og hurtige autofokusfunktion, selv under dårlige lysforhold.

NIKON D4

Når jeg ikke bruger Nikon D5, er det stadig tit mit Nikon D4, jeg tyr til. Det er et kamera, jeg har haft stor glæde af gennem årene, og det giver mig gode minder om min tid i Japan. Autofokussystemet er fremragende, især under dårlige lysforhold, og takket være det store ISO-følsomhedsområde er det i stand til at tage smukke og klare billeder under praktisk talt alle forhold. Det er faktisk kun D5, der overgår det.

OBJEKTIVER

Jeg foretrækker at bruge lange teleobjektiver, da det gør det muligt at tage billeder på stor afstand, så jeg ikke forstyrrer dyrene. NIKKOR-objektiverne på 500 mm og 600 mm er to af mine absolut foretrukne objektiver. De udmærker sig ved en fantastisk forstørrelse, der gør det muligt at tage meget detaljerige billeder af motivet. Det var de objektiver, jeg brugte, da jeg tog billeder af arktiske ulve i det nordlige Canada.

AF-S NIKKOR 600MM F/4 E FL ED VR

AF-S NIKKOR 500MM F/4G FD ER

AF-S NIKKOR 800MM F/5.6E FL ED VR

NIKKOR-objektivet på 800 mm er jeg også utroligt glad for. Det er ideelt til billeder af dyr i naturen, fordi det er så let og kompakt. Dertil kommer vibrationsreduktionsfunktionen, som minimerer effekten af kamerarystelser, hvilket er meget vigtigt, når man tager billeder i naturen.