Nikon Imaging | Danmark | Europa

Vincent Munier har specialiseret sig i at tage naturbilleder. Han voksede op i Vosges-regionen i Frankrig, og interessen for at fotografere blev vakt, da han i en alder af 12 år fik sit første kamera. Siden hen brugte han en stor del af sin tid på at tage billeder af dyr i skovene omkring barndomshjemmet.

Vincent, som elsker naturen og nærer dyb respekt for den, har taget billeder af vilde dyr overalt i verden. Nogle af hans mest bemærkelsesværdige fotoprojekter er billederne af arktiske ulve på Ellesmere Island i Canada og billederne af svaner og traner på øen Hokkaido i Japan.

Vincent er som den første fotograf nogensinde blevet hædret med den såkaldte Erik Hosking-pris fra BBC-magasinet Wildlife tre år i træk. Hans billeder er blevet udstillet på kunstgallerier og offentliggjort i prestigefulde magasiner verden over, og han udgiver selv sine fotobøger via forlaget Kobalann, som han grundlagde i 2010.

Med titlen som en af Nikons europæiske "ambassadører" får Vincent et endnu større publikum for sine billeder og mulighed for at give spirende naturfotografer gode råd.