Nikon Imaging | Danmark | Europa

NIKON D850

D850 sætter en helt ny standard, og jeg var meget glad for at arbejde med det kamera i forbindelse med mit specialprojekt i Bukom. Det har den nødvendige opløsning og det nødvendige dynamikområde til et kompakt og særdeles hurtigt kamerahus – ideelt til dynamiske nærbilleder.

Nikon D500

Nikon D500 er et utrolig let kamera, især når det bruges sammen med lettere DX-objektiver. Jeg har ofte brug for at blive involveret, når jeg tager adventurebilleder. Hvis jeg f.eks. fotograferer klatrere, er jeg selv nødt til at klatre, og derfor er det vigtigt at have et let kamera som f.eks. D500. Man skal aldrig blive forsinket på grund af udstyret. Jeg elsker også kameraets 4K-videomuligheder. Jeg har allerede fået fantastiske optagelser til kommende film.

Nikon D5

Nikon D5 er et fantastisk kamera og et, som jeg virkelig glæder mig til at bruge, mens jeg er Nikon-ambassadør. Det giver hele tiden høj billedkvalitet med et bredt ISO-område, så det er perfekt til at tage billeder i svag belysning, og desuden har det en imponerende billedhastighed, så det er perfekt til at fotografere action-, bevægelses- og sekvensbilleder. Desuden kan det optage fantastisk 4K-video.

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED

Det utroligt skarpe objektiv er et af mine yndlingszoomobjektiver til fotografering. Det er utroligt alsidigt. Jeg kan tit fotografere et helt projekt ved kun at bruge dette. Det er sjældent at have et zoomobjektiv, der giver så god en billedkvalitet.

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II

Dette professionelle telefoto-zoomobjektiv er en uundværlig del af mit udstyr. Dette objektiv har en maksimumblænde på 2,8 og vibrationsreduktion (VR) samt fantastisk opløsning, så det fungerer fint i lav belysning og har et område, som jeg nyder at bruge. Jeg forsøger at have dette objektiv på mig så tit som muligt.