Nikon Imaging | Danmark | Europa

Nadia Meli

Bryllupper

Mennesker er min lidenskab, og fotografering giver mig et indblik i deres liv og historier.

Biografi

Nadia Meli er født i Italien, opvokset i Tyskland og er international fotograf med speciale i intime bryllupper og hemmelige bryllupper i hele Europa. Nadia begyndte som bryllupsfotograf i 2010 efter at have fotograferet nogle venners bryllupper. Siden da har hun fotograferet hundredvis af bryllupper i hele verden, og hendes billeder er blevet udgivet i flere tidsskrifter og på diverse online blogsider. Takket være sin unikke, naturlige og oprigtige fotograferingsstil er hun blevet en verdenskendt fotograf. Nadias største lidenskaber er mennesker, deres historier, deres liv og at se dem blive bragt til live. Derfor begynde hun at arrangere workshops og online kurser i 2015, hvor fotografer lærer at fokusere på en vision samt finde deres egen kunstneriske stemme og stil.Det har jeg i tasken

"Nikons udstyr er fantastisk og gør det lettere at tage billeder, der er meget nøjagtige og farvestrålende. Jeg tror på effektivitet, og følgende udstyr er alt, hvad jeg behøver for at tage den slags billeder, som jeg har brug for."D750

Et af de første Nikon-kameraer, jeg brugte, var D700. Jeg var rigtig glad for det, især fordi det kan skildre flotte farver og nuancer. Efterfølgeren, D750, kan endnu mere end det oprindelige udstyr. Det er superhurtigt, hvilket er meget vigtigt, når man fotograferer bryllupper. Det er kompakt, så jeg kan bevæge mig rundt uden at komme i vejen for gæsterne. Det kan tage gode billeder i omgivelser med dæmpet belysning, hvilket er godt, når man fotograferer receptioner om natten, hvor festen for alvor er i gang.

Se kamera

D850

D850 er fantastisk – det kan bare det hele! ISO-serien af 64-25600 er uden sidestykke, hvis man er en fotograf, der ikke kan lide at se på blitzlys. Jeg bruger det hele tiden så meget som muligt, når jeg fotograferer. Dets evne til at skildre lys, nuancer og udtryk betyder også, at de rå billeder bliver smukke og farvestrålende. D850 er blevet mit nye yndlingskamera.

Se kamera

AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G

Nikons 85 mm objektiv er fantastisk. Jeg bruger det faktisk mest sammen med 35 mm objektivet. Det er superhurtigt, og farverne er virkelig flotte. Nanokrystalbelægningen fjerner nemlig ghosting og flares. Jeg er vild med det!

Se objektiv

AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G

Et andet vigtigt udstyr, jeg bruger, er 35 mm objektivet. Dette vidvinkelobjektiv har en hurtig f/1,4-blænde og tager endnu bedre billeder i omgivelser med dæmpet belysning. Hvis man bruger det til D850, kan man tage perfekte billeder om aftenen. Dette objektiv svigter mig aldrig.

Se objektiv

AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G

Det er så nemt at bruge. Når man ser gennem det, er det næsten som at se på den ægte vare med øjnene, og derfor har det været populært hos bryllupsfotografer i så lang tid. Dets store maksimumblænde på f/1,4 giver et klart dybdeskarphedsbillede, og det tager perfekte billeder i omgivelser med dæmpet belysning, hvor det er vigtigt at have en lavere dybdeskarphed.

Se objektiv

AF-S VR Micro-NIKKOR 105mm f/2.8G IF-ED

Når man fotograferer bryllupper, er det altid nyttigt at have et makroobjektiv med, da det kan bruges til at fotografere de små detaljer og nærbilleder, uanset om man fotograferer en blomst eller detaljer på bryllupskjoler. Dette objektiv passer perfekt, da det har et gengivelsesforhold på 1:1 og et system til vibrationsreduktion (VR), der giver hurtig og stabil fokusering, når man fotograferer med kameraet i hånden.

Se objektiv

Mød de andre Nikon-ambassadører