Nikon Imaging | Danmark | Europa

Marie Bärsch

Mode og skønhed

Min vision er at indfange skønhed gennem æstetik ved hjælp af mennesker, omgivelserne og – vigtigst af alt – lys, så jeg kan levere noget, der skiller sig ud.

Biografi

Marie er født i Tyskland og bor i Leipzig. Hun indledte sin karriere i sine sene teenageår og nærmest rent tilfældigt – hun tog en vens kamera i hænderne og begyndte at optage.
Siden dengang har Maries passion for fotografering udviklet sig fra en hobby til en professionel karriere fra 2013, og den har bragt hende over hele kloden til de førende byer inden for mode- og skønhedsbranchen, herunder Milano, Kapstaden, Los Angeles, Dubai, Miami og Mumbai.
Marie har arbejdet for store publikationer såsom VOGUE, Women's Health, ELLE og Harper's Bazaar, og hendes unikke stil kombinerer ren, ubesværet skønhed med eksotiske steder.Det har jeg i tasken

Nikons udstyr har gjort det muligt for mig at gøre min hobby og passion til en fuldtidskarriere. Intet slår Nikons kameraers kvalitet og den generelle anvendelighed, og i takt med, at kamerateknikken udvikler sig, bliver udstyret endnu bedre – hvilket jeg har oplevet med de nye spejlløse kameraer og objektiver.Nikon D850

D850 har sat helt nye standarder for et kamera. Mit arbejde handler om at levere billeder, der viser skønhed i høj kvalitet gennem enkel æstetik, og D850'erens 45,4 megapixel giver mig den opløsning og de tekniske kvaliteter, der er nødvendige for at indfange dette. Det garanterer den skarphed, der kræves til redaktionelt arbejde, som ofte bliver forstørret til brug i annoncekampagner eller anvendes i trykte tidsskrifter.

Se kamera

Nikon Z 7

Jeg satte for nylig det nye Z 7 på prøve på en fantastisk optagelse i Sydafrika, og jeg var virkelig imponeret. Den ekstra brede fatning gør arbejdet med lys langt mere dynamisk, og det er perfekt for sådan en som mig, der kan lide at eksperimentere med eksponering og blænde. Det bagbelyste kamera på 45,7 megapixel producerer også exceptionelt skarpe billeder, hvilket er perfekt til skønhedsportrætter eller billeder for de førende modehuse. Den får helt sikkert en fast plads i min taske.

Se kamera

Nikon Z 6

Jeg fik også lejlighed til at afprøve Z 6's evner på denne optagelse i Afrika. Det har næsten de samme fordele som Z 7 med hensyn til lys og billedkvalitet, men Z 6 har desuden et andet trick gemt i ærmet takket være dets fantastiske videofunktioner. Du kan optage detaljeret fuldformatvideo i 4K/UHD med finesse, og videofilerne er både rene og naturlige.

Se kamera

NIKKOR Z 50mm f/1.8 S

Med FTZ fatningsadapteren kan du bruge de spejlløse kameraer sammen med dine eksisterende objektiver med F-fatning, hvilket er alle tiders, når du vil eksperimentere. Men kombinationen af Z 6 og Z 7 med de nye S-Line-objektiver vil gøre dine billeder endnu flottere. Jeg troede ikke, jeg ville elske noget højere end mine f/1,4 prime-objektiver, men dette objektivs lysstyrke og detaljer gør det muligt at indfange motivet som en del af omgivelserne, uanset lysforholdene. Det sætter helt nye standarder.

Se objektiv

NIKKOR Z 35mm f/1.8 S

Jeg har altid været en stor fan af brændvidden 35 mm, for med den kan man bruge vidvinkel uden at intimiteten går tabt. Jeg kan også godt lide, at AF'en er næsten tavs, hvilket betyder, at en optagelse ikke ødelægges af konstante klik fra kameraet. Jeg var især glad for objektivet under videooptagelser. Det giver en utrolig fornemmelse af dimensioner i både skygge og højlys.

Se objektiv

NIKKOR Z 24-70mm f/4 S

Indtil nu har jeg haft en tendens til at bruge prime-objektiver til det meste af mit arbejde, men jeg synes, at det nye S-Line-zoomobjektiv på 24-70 mm var et fantastisk allroundobjektiv. Uanset om du indfanger øjeblikke i svag belysning, når sollyset begynder at falme, eller billeder med stor indvirkning taget ved højlys dag, får du med dette objektiv den detaljegrad, dybde og farve, du ønsker. Den tætteste fokusafstand på 0,3 m var suveræn til skønhedsfotografering på tæt hold med fokus på modellens øjne eller læber.

Se objektiv

AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED

Jeg arbejder primært med objektiver med fast brændvidde, som har den nødvendige kvalitet til redaktionelt arbejde. Desuden står jeg normalt tæt nok på den model, jeg optager, så jeg behøver ikke et zoomobjektiv. For mig er dette objektiv perfekt til portrætter. Brændvidden på 105 mm og den korte fokusafstand hjælper mig med at udfylde billedet, og hele modellens ansigt gengives på en smuk og naturtro måde.

Se objektiv

AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED

Dette objektiv og AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED er mine absolutte favoritter. Dette objektiv er især ideelt til makro-nærfotografering af eksempelvis en models øjne eller læber. Gengivelsesforholdet på 1:1 sikrer, at billedet i søgeren er det samme som det billede, jeg har foran mig. Vibrationsreduktionselementet (VR) garanterer også håndholdte optagelser uden sløring, og sådan kan jeg bedst lide at arbejde.

Se objektiv

AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G

Jeg har næsten altid 35 mm-objektivet på mig. Det er et supereffektivt objektiv, som indfanger præcis den skarphed og kvalitet, jeg skal bruge for at sikre, at en models ansigt, tøj eller tilbehør fremstår knivskarpe, også i svag belysning.

Se objektiv

AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G

Jeg bruger ofte dette objektiv, når jeg går efter et lidt blødere billede, måske med en smule bokeh. Det er et rigtig pålideligt portræt- eller studieobjektiv, og Silent Wave-motoren gør det muligt at optage modellerne helt tæt på uden forstyrrelser.

Se objektiv

AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED

Jeg elsker den æstetiske kontrol, 28 mm-objektivet giver mig. Man kan arbejde under næsten alle tænkelige lysforhold uden at gå på kompromis med den optiske ydeevne. Det betyder, at uanset om jeg optager i Dubais kraftige sollys eller under fugtige forhold i Kapstaden, er slutresultatet altid skarpt helt ud til kanten, så jeg kan levere et virkelig smukt billede.

Se objektiv

Mød de andre Nikon-ambassadører