Nikon Imaging | Danmark | Europa

Nikon D810

Dette kamera tager fantastiske billeder takket være en billedsensor på 36,3 megapixels og et ultrabredt ISO-område. Det betyder, at uanset hvilke lysforhold man optager under, kan kameraet følge med og skabe smukke klare billeder. Det er også kompakt nok til, at man let kan have det med sig rundt omkring. Det er et af de bedste professionelle kameraer på markedet.

Nikon DF

Dette kamera ser ikke bare lækkert ud, men tager også imponerende billeder. Dette kompakte kamera har en suveræn sensor og fremragende støjreduktion, er nemt at bære og er en af mine favoritter til livsstilsfotografering.

Nikon COOLPIX A

Jeg bruger Nikon COOLPIX A på grund af dets store ydelse og lille størrelse. Dette lille, kompakte kamera er baseret på DSLR-teknologi og går ikke på kompromis med kvaliteten. Jeg kan lide at bruge det, når jeg er på udkig efter en ny historie eller nye ideer og gerne vil kunne indfange øjeblikket i en fart uden noget besvær.

AF-S Zoom NIKKOR 17-35mm f/2.8D IF-ED

Det her objektiv er bare super. Det er meget let og hurtigt.  Blænden gør det muligt at fotografere under dårlige lysforhold og alligevel holde motivet skarpt.

AF-S NIKKOR 35mm f1.4G

Dette vidvinkelobjektiv har en fremragende kvalitet og en stor blændeåbning og er perfekt til optagelser under dårlige lysforhold.

AF DC-NIKKOR 105mm f/2D

Dette hurtige, mellemlange teleobjektiv er perfekt til optagelser i svag belysning og giver mine billeder et naturligt udseende. Jeg elsker at bruge det til at fange mine motiver i deres naturlige omgivelser.