Nikon Imaging | Danmark | Europa

Nikon D5

Nikon D5 er mit nye yndlingskamera, og jeg er stolt af at være ambassadør for Nikons nye DSLR-topmodel.

Kameraet blev præsenteret på CES i januar 2016 og er udstyret med et 153 punkters AF-system af næste generation, der giver usædvanlig bred dækning og har den højeste udvidede følsomhed i Nikons historie med et udvidet ISO-område på op til 3.280.000.

Jeg prøvede det første gang på en racerbane i Spanien, hvor jeg optog motorcykler, der kørte rundt på banen. I den slags situationer har sportsfotografer brug for et hurtigt AF-system til at få taget det rigtige billede. Kameraet ligger meget naturligt i hænderne. Mange af mine venner, der er fotografer, glæder sig til at få fingrene i et!

Nikon D4

Nikon D4 er endnu et fremragende kamera, og et af mine reservekameraer, når jeg ikke bruger mit Nikon D5.

Det er også et virkelig hurtigt, multifunktionelt kamera med super god autofokus og avancerede indstillinger til motivgenkendelse.

Nikon D4s

Nikon D4S er fantastisk på grund af hastigheden og det udvidede ISO-område, der gør, at det fungerer mesterligt under både mørke og lyse forhold. Det har også en avanceret autofokus, hvad der er helt essentielt, når man tager sportsbilleder.

AF-S NIKKOR 400mm f/2.8E FL ED VR

Nikon 400 mm-objektivet er perfekt til sportsfotografering på grund af dets hurtige autofokussystem og vibrationsreduktion med indstillingen Sport, som gør det muligt at tage billeder i en fantastisk kvalitet.

AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED

Dette objektiv er fremragende, fordi det har ultra-vidvinkelzoom, så du kan komme helt tæt på motivet, men samtidig få hele scenen med, hvad der er meget vigtigt på sportsbilleder.

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED

Dette objektiv har en fantastisk zoom, der giver smukke, skarpe billeder.

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II

Dette er et af de bedste mellemlange telefoto-zoomobjektiver, jeg har prøvet. Det har en fantastisk autofokus, hvad der er ekstremt praktisk til optagelse af motiver i hurtig bevægelse og giver skarpe billeder.