Mød Nikon-ambassadørerne

Nikon-ambassadørerne er nogle af de mest talentfulde og indflydelsesrige visuelle kunstnere i branchen i dag. Disse dygtige, fascinerende fortællere overgår de fleste og beundres for den passion, energi og engagement, der kommer til udtryk i deres håndværk.

Nikon-ambassadørerne er talentfulde og indflydelsesrige fotokunstnere, som bruger branchens nyeste teknologi og deres viden om sociale tendenser til at indfange tidsånden. Nikon-ambassadørerne deler deres tekniske viden og passion med professionelle fotografer og andre med stor interesse for fotografering igennem workshops, udstillinger, onlineundervisning og sociale netværkstjenester.

Nikon-ambassadørerne er godkendt af Nikon til at demonstrere Nikons billedbehandlingsprodukters funktioner og anvendelsesmuligheder for offentligheden og professionelle fotografer, men den udtryksfulde del af deres arbejde er udelukkende deres egen. Nikon-ambassadørerne er selvstændige erhvervsdrivende og visuelle kunstnere og ikke ansat hos Nikon. Nikon-ambassadørerne er ansvarlige for indholdet af deres fotografier, websteder, udstillinger og billeder samt måden hvorpå dette indhold og disse billeder erhverves. Alle budskaber, anskuelser eller synspunkter udtrykt i ambassadørernes fotografier og billeder samt på deres websteder og udstillinger repræsenterer ikke nødvendigvis Nikons eller Nikons medarbejderes meninger, anskuelser eller synspunkter.