Nikon Imaging | Danmark | Europa

Nøddeknækkeren i mørke

Nikon D3400 – Nøddeknækkeren i mørke

Nikon har sammen med danseren Melissa Chapski og fotografen Laurent Liotardo skabt en eksklusiv billedserie for at demonstrere, hvordan optagelsesfunktionerne i Nikon D3400, et spejlrefleksdigitalkamera i DX-format til nybegyndere inden for fotografering, gør det nemt at tage billeder af høj kvalitet og derefter dele dem med det samme.

Se Melissa opføre den verdensberømte, klassiske juledans, med #D3400imørket, og oplev, hvordan De Brakke Grond-teatret i Amsterdam blev omdannet i forbindelse med denne unikke billedserie.

Billedserie med Nikon D3400 under dårlige lysforhold | Sukkerfeens dans fra Nøddeknækkeren i mørke

Nikon præsenterer Sukkerfeens dans fra Nøddeknækkeren

Om Laurent Liotardo

Laurent kommer oprindeligt fra Marseille i Sydfrankrig og bor nu i London. Han har været professionel fotograf i over 10 år og har specialiseret sig i dans, film og bryllupsfotografering.

Laurents passion for fotografering er kun matchet af hans primære inspirationskilde – ballet. Han har været professionel balletdanser, siden han var 17 år, og hans karriere har ført ham rundt i hele Frankrig, før han kom til Storbritannien i 2003 for at arbejde for den engelske nationalballet, som han stadig danser for den dag i dag. Laurent har arbejdet med Nikon-kameraer i mange år, helt konkret D810, D5 and D700 og han er en ivrig bruger af NIKKOR-prime-objektiver (AF-S NIKKOR 24mm f/1.4G ED, AF-S VR Micro NIKKOR 105mm f/2.8G IF-ED, AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED), som han foretrækker frem for alle andre objektiver.

Om Melissa Chapski

Melissa Chapski er 19 år og har danset, siden hun var 15 – hvilket er relativt kort tid i balletverdenen. Hun er oprindeligt fra Massachusetts i USA og har studeret på Ellison Ballet Professional Training Program i New York City. Nu bor hun i Amsterdam, hvor hun har danset for den hollandske nationalballets juniororganisation siden august 2015. Hun har deltaget i mange internationale konkurrencer og vandt guld ved Indianapolis International Ballet Competition og Youth America Grand Prix i 2015.