Nikon Imaging | Danmark | Europa

Moment of Impact

Fasthold "The Moment of Impact" med D500

Hvordan kan du fastholde #MomentofImpact? Nikon har i samarbejde med BAMMA-verdensmester i blandet kampsport i to vægtklasser, Tom "Fire Kid" Duquesnoy, og sportsfotograf Tom Miles optaget splitsekunder med stød og teknikscener, der ellers ville være umulige at se med det blotte øje.

Man kan her se, hvordan Nikon D500 med den hurtige billedbehandlingshastighed og de høje ISO-indstillinger formår at fastholde den utroligt hurtige MMA-superstar, når han rammer forskellige grøntsager og kager.

Nikon D500 - The Moment of Impact

Tom Miles – biografi

Tom Miles er professionel pressefotograf samt reklame-, sports- og portrætfotograf bosiddende i London. Han fotograferer for forskellige nationale magasiner og reklamekunder, som f.eks. The Telegraph, Men's Health og Men's Fitness. Han er især tiltrukket af sport og fitness, idet disse områder åbner op for en stor variation i arbejdsopgaverne. Og så giver de ham mulighed for at samarbejde med virkeligt inspirerende mennesker, som f.eks. Paula Radcliffe, Rory Mcllroy og Mo Farah, og samtidig skabe uforglemmelige billeder.
Tom har også undervist på over 30 universiteter i Storbritannien, og han har været underviser på Nikon School i Storbritannien og for Association of Photographers.
www.tmphoto.co.uk / www.photosmudger.com

Tom Duquesnoy – biografi

Tom Duquesnoy med kælenavnet Fire Kid er en fransk stjerne inden for blandet kampsport (MMA). Født 21. juni 1993 i Lens, Frankrig. Duquesnoy har været nummer et inden for fjervægt i Europa siden 2013.

Han har opnået de europæiske bælter ved Belgium Beatdown, Killacam, og han er i øjeblikket indehaver af verdensmestertitlerne til BAMMA Fjervægt og Bantamvægt. Han vandt sine to første kampe ved Killacam på bare 35 sekunder, hvilket fik ham til at gå med i British Association of Mixed Martial Arts (BAMMA), der er den største europæiske MMA-organisation.

Nikons kampagne "The Moment of Impact" | Hvad har du i din sportstaske?

Nikons kampagne "The Moment of Impact" | Bag scenerne