Nikon Imaging | Danmark | Europa
Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering

Uanset om du optager stillbilleder eller video, skal du lade dig inspirere af de nyeste tendenser, tricks og tips til at opfange disse evige minder.

Look Deeper

Look Deeper

At tage originale billeder af populære turiststeder kan være noget af en udfordring. Se, hvordan fotografen Tomas Sentpetery bruger NIKKOR-objektiver til at "gå bag om facaden" og fotografere europæiske rejsemål fra forskellige vinkler, både over jorden og under overfladen.

Modeller i gadebilledet

Modeller i gadebilledet

London er internationalt anerkendt for sin modebranche og sin pulserende gadekunst, men hvad sker der, når man bringer de to ting sammen?

Julens ansigter

Julens ansigter

Julemanden er måske nok frontfigur i julen, men bag kulisserne arbejder en masse mennesker hele året på at gøre den mest elskede juletradition til en realitet.

Se gennem kaosset

Se gennem kaosset

Kombinationen af det neonoplyste natteliv, den unikke balance mellem tradition og modernitet samt det betagende urbane landskab gør Tokyo til et eldorado for rejsefotografer.

Det smukke ved rust

Det smukke ved rust

"Det smukke ved rust", der er taget af makrofotografen Alberto Ghizzi Panizza, viser den smukke kontrast mellem den frodige svenske skov og rustne køretøjer i "Bilkyrkogården Kyrkö Mosse" – en bilkirkegård i nærheden af Ryd, Linköping i Sverige.

Nøddeknækkeren i mørke

Nøddeknækkeren i mørke

Nikon har sammen med danseren Melissa Chapski og fotografen Laurent Liotardo skabt en eksklusiv billedserie for at demonstrere, hvordan optagelsesfunktionerne i Nikon D3400, et DSLR-kamera i DX-format til begyndere inden for fotografering, gør det nemt at tage billeder af høj kvalitet og derefter dele dem med det samme.

Moment of Impact

Moment of Impact

Hvordan kan du fastholde #MomentofImpact? Nikon har i samarbejde med BAMMA-verdensmester i blandet kampsport i to vægtklasser, Tom "Fire Kid" Duquesnoy, og sportsfotograf Tom Miles optaget splitsekunder med stød og teknikscener, der ellers ville være umulige at se med det blotte øje.

Løft hverdagen

Løft hverdagen

Alle fotografer har prøvet frustrationen ved "vemödalen" – hvor man prøver at fange noget fantastisk, selv om der allerede findes tusindvis af billeder af det samme motiv.