Nikon Imaging | Danmark | Europa

Nikon-NOOR-partnerskabet

NOOR er en gruppe professionelle fotojournalister og dokumentarister, hvis mål er at øge bevidstheden om aktuelle, globale problemer. Gruppens fotografer kommer fra lande over hele verden, og de arbejder alle på både individuelle og fælles projekter.

Nikon og NOOR er projekt- og uddannelsespartnere

Nikon er stolt af sit lange samarbejde med NOOR-gruppens ualmindeligt dygtige fotojournalister, der dokumenterer de komplekse problemer, vores klode står overfor i dag. Udover at støtte NOOR's omfattende fotoprojekter som Stof til eftertanke (Food For Thought), en undersøgelse af fødevareforsyningskæden, samarbejder Nikon også med NOOR inden for uddannelsesområdet for at inspirere kommende dokumentarfotografer.

Nikon-NOOR-akademiets masterclasses afholdes over hele Europa for at tilbyde ambitiøse fotojournalister chancen for at arbejde tæt sammen med professionelle og derved udvikle deres færdigheder. Deltagernes porteføljer gennemgås individuelt, de lærer tekniske færdigheder inden for både optagelse og efterbehandling og modtager professionel rådgivning om, hvordan de finder et marked til deres historier.

Nikon-NOOR-akademiet

Ambitiøse fotojournalister samarbejder med NOOR-vejledere om at gennemgå porteføljer, få en forståelse for billedsekventering, forbedre deres redigeringsfærdigheder og lære, hvordan de udvikler historier. Akademiet tilbyder intensiv en-til-en interaktion med fotografer om tekniske problemer, og hvordan man navigerer på det internationale fotomarked. Det er en enestående mulighed for at tilegne sig viden og kontakter, samtidig med at man udvikler en personlig vision.